Rueda de prensa Marcha Soluciones 8/10

RODA DE PREMSA PER ANUNCIAR LA INICIATIVA DE “MARCHA SOLUCIONES”

MARXA EN BICI A PARIS. COP 21

 Antecedents

L’Associació pel Medi Ambient i contra el Canvi Climàtic (AMA), ha organitzat una marxa en bicicleta per a unir a tots aquells que vullguen l’acord de la Cimera de París 2015 (COP21), promovent el canvi a una economia de baix carbó, a través d’una campanya de comunicació i conscienciació on es demana a través de la recollida de signatures que:

“a la propera Cimera de l Clima de Paris 2015, s’arribe a un acord global de la reducció d’emissions d’efecte hivernacle efectiu, just i vinculant, d’acord amb les recomanacions científiques del darrer informe de IPCC de l’ONU, que evite superar la barrera dels 2 graus centígrads”

Les signatures i recolzaments seran portats simbòlicament en una marxa multitudinària en bicicleta , de València (eixida el 9 d’Octubre) – Madrid – París.

Roda de premsa

Lloc: Umbracle del Jardí Botànic, València
Data: 8 d’octubre a les 13:00

AGENDA

  • Presentació de la iniciativa per part de:

Director de l’oficina RIC València de Canvi Climàtic (Benvinguda i enhorabona a la iniciativa: com a entitat que cedeix de l’espai)

Representant de GVA: Mostrant el seu compromís amb la iniciativa i com a firmant del Compact of Regions (Ilma. Regina Laguna i Micó. DG de Relacions amb la Unió Europea).

Representant de l’Ajuntament de València: Mostrant el seu compromís amb la iniciativa i com a firmant del Covenant of Mayors  (Jordi Peris Blanes)

  • Presentació de la iniciativa: President de AMA (Héctor García). Objectiu, recorregut i presentació de l’equipació, reconeixement a les entitats involucrades i convidada a estar presents en l’eixida del dia següent, així com per fer seguiment de tota la marxa a través de GPS.
  • L’acte pot incloure l’entrega de les signatures recollides fins eixe moment a un dels ciclistes amb la bicicleta
  • Preguntes per part de premsa

Leave a Reply